Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Ontmoeten in het groen

Iedereen is welkom

Op NDW21 is iedereen welkom en hebben mensen oog voor elkaar. Samen met zo’n 700 bewoners leef je op een bijzondere plek. We willen zorgen dat mensen elkaar ontmoeten. Dit doen we door nieuwe bewoners uit te dagen wat zij kunnen bijdragen aan hun nieuwe buurt en wat zij kunnen betekenen voor hun buren. 

Ontmoeten in het groen

Struin door het groen, geniet van de omgeving en deel je ervaring. Straks woon je in een verrassend open, maar stedelijk gebied tussen de bedrijven met veel gezamenlijk groen. En vanuit NDW21 zit je wandelend en fietsend zo in het Goffertpark en bij het kanaal en de sportvoorzieningen aan de Vossendijk.

Graag denken we samen met de toekomstige inwoners na over het ontmoeten in het groen. Wat zijn jullie ideeën en behoeften? Een fijne zitplek? Of een plek om te tuinieren of samen te eten?

Plek om te ontmoeten

Een fijne plek waar bewoners elkaar ontmoeten en samen activiteiten organiseren. Dát is een belangrijke voorwaarde om prettig samen te wonen op NDW21. Daarom komt er bij de ingang van de wijk HEEM.

HEEM wordt dé ontmoetingsplek op NDW21. Het gebouw van HEEM is een creatieve en natuurlijke broedplaats waar ontmoeting en verbinding centraal staan. Een plek voor groen & gezondheid en kunst & cultuur. Dit is een plek voor en ook (mede) beheerd, door bewoners. HEEM onderzoekt samen met bewoners hoe ontmoeten op NDW21 verder vorm krijgt.

Meer weten?

Heb je nu al vragen of ideeën? Neem gerust contact met ons op