Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Start verhuur Rumba

Start verhuur Rumba

Op maandag 13 maart, om 12.00 uur start de verhuur van het tweede gebouw op NDW21!

Rumba is het tweede gebouw van de zeven dat in de verhuur gaat. Het gebouw wordt verhuurd door woningcorporatie Woonwaarts. Rumba krijgt vijf verdiepingen en een lift. We verhuren de volgende appartementen: 

  • 22 tweekamerappartementen van 40m2 in de sociale huur;
  • 14 driekamerappartementen van 60m2 in de sociale huur;
  • 14 driekamerappartementen van 60m2 in de middeldure huur;

Toewijzing van de woningen
We verhuren de woningen weer via www.entree.nu. Woningen in de sociale huur wijzen we toe op basis van loting. Na het sluiten van de advertentie volgt een interessepeiling. Ben je ingeloot? Dan ontvang je een motivatieformulier en vragen we je documenten aan te leveren. Heb jij een goede motivatie en zijn jouw documenten juist en volledig? Dan nodigen wij jou uit voor een intakegesprek. 

Woningen in de middeldure huur zijn ´direct te huur´
Bij deze woningen loten we niet, maar gaat het er om wie het eerste reageert. Ook hierbij volgt een interessepeiling en een motivatie. Pas daarna kunnen we zeggen of je de woning wel of niet toegewezen krijgt.

We verwachten dat we Rumba in oktober opleveren. Na Rumba worden nog 5 gebouwen verhuurd, waaronder een gebouw voor studenten.

Wil je meer weten over de verhuur van Rumba? Kijk dan even op de verhuurpagina

Heb je interesse in een woning op NDW21? Houd dan de komende tijd de website van NDW21 en www.entree.nu goed in de gaten.

Afbeelding header door DoepelStrijkers.

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!