Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Start nieuwbouw De Hulsen

Start nieuwbouw De Hulsen gevierd met bewoners en medewerkers

Op de hoek van de Nieuwe Dukenburgseweg & Tarweweg realiseren Iriszorg samen met gemeente Nijmegen het nieuwe woon-zorgcomplex waar 145 bewoners van IrisZorg onderdak en zorg krijgen. Het oude woon-zorgcomplex is gesloopt omdat het niet meer voldeed aan de zorgeisen en technische eisen van deze tijd. 

Start bouw
Eind november is de start van de nieuwe woon-zorgcomplex ‘De Hulsen’ gevierd met bewoners en medewerkers. Na een kort welkom van bestuurders hebben bewoners en medewerkers hoekstenen geplaatst met kalkzandsteenblokken in de multifunctionele ruimte van het nieuwe woon-zorgcomplex. Vervolgens hebben de betrokken bestuurders Marjan Verschuure (Iriszorg) en Noël Vergunst, wethouder Stedelijke ontwikkeling een ledlamp aangestoken waarmee de naam De Hulsen zichtbaar werd.

Bestuurders Marjan Verschuure en Noël Vergunst verlichten de De Hulsen in aanbouw
Bestuurders Marjan Verschuure en Noël Vergunst verlichten de De Hulsen in aanbouw.

Zorg voor opvang
Marjan Verschuure, voorzitter Raad van Bestuur Iriszorg: “De Nieuwe Hulsen staat voor gastvrijheid, een veilige plek, waar je er toe doet. Een huis dat voor kortere tijd of langer een thuis mag zijn.”

Michel, bewoner Iriszorg: “Ik ben blij met de nieuwe Hulsen, een plek waar mensen een nieuwe start kunnen maken.”

Noël Vergunst, wethouder Stedelijke ontwikkeling: “”De realisatie van dit gebouw is meer dan een gebouw op zich. De Hulsen wordt een thuis waar zorg en ondersteuning hand in hand gaan met respect en waardigheid voor iedereen die dat nodig heeft. Dit past bij de waarden waar wij als stad voor staan.”

Planning
De gemeente Nijmegen heeft opdracht gegeven aan aannemer BINX Smartility uit Groenlo voor de bouw. Het gebouw wordt naar verwachting in het voorjaar van 2025 opgeleverd.

 

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!