Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Rio­le­rings­werk­zaam­he­den van start

Op maandag 21 februari is Heijmans gestart met de rioleringswerkzaamheden aan de Nieuwe Dukenburgseweg. Hieronder lees je wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd.

Fase 1, maandag 21 februari t/m vrijdag 25 februari (week 8) 

We beginnen met het weghalen van het groen. Ook wordt er een keet geplaatst en een werkdepot ingericht. 

Fase 2, maandag 21 februari t/m woensdag 23 maart (week 8 -12) 

Nadat we het groen hebben weggehaald starten we met het verwijderen van de riolering. Dit is nodig voor het archeologisch onderzoek. Het archeologisch onderzoek begint op het Korenpad en daaropvolgend op de Hulzenseweg. Door deze werkzaamheden moeten we hier het asfalt verwijderen. Tijdens deze werkzaamheden zijn het Korenpad en de Hulzenseweg voor het doorgaand verkeer afgesloten, bedrijven blijven bereikbaar. Door weersomstandigheden of mogelijke archeologische vondsten kan de planning uitlopen. 

Fase 3, lopend tot medio week 13 

Als de archeologische werkzaamheden klaar zijn, wordt het bestaande riool aangepast. Daarna wordt de weg weer opengesteld voor verkeer. 

Fase 4 en 5, maandag 28 maart t/m vrijdag 29 april (week 13-17) 

Als de Hulzenseweg weer open is voor het verkeer, sluiten we de Nieuwe Dukenburgseweg af voor het doorgaand verkeer, bedrijven blijven bereikbaar. In fase 4 gaan we de bestaande riolering van het Korenpad aanpassen. Tijdens deze werkzaamheden wordt ook een deel van de parkeerplaatsen dichtbij het UWV afgesloten. Parkeren kan op de parkeerplaats tegenover Kraft Heinz. Daarna wordt de Nieuwe Dukenburgseweg weer opengesteld voor verkeer en wordt de laatste riolering aangebracht ter hoogte van het Korenpad (fase 5).

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!