Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Permanent wonen op een tijdelijke plek

“Hier gaat een prettige en levendige woon- en werkplek ontstaan.”

Wijkblad Hart van Nijmegen interviewde Tim Cools (SSH&) en Mirjam Verheem (Woonwaarts) over hun werkzaamheden voor het project NDW21. Verheem wordt Buurtbeheerder+ en werkt namens de vier corporaties voor- en straks ín de nieuwe buurt. Cools is beleidsadviseur Strategie & Wonen bij SSH&: hij draait mee in de werkgroepen binnen het project en denkt mee over keuzes op het gebied van woningtoewijzing, verhuur, social beheer en community building.

Veel animo
Voor de eerste twee- en driekamerappartementen kwamen zo’n 3000 aanmeldingen binnen. Twee weken geleden gingen de appartementen van gebouw twee in de verhuur. Voor het einde van het jaar worden de 500 woningen volgens de huidige planning opgeleverd. 

NDW21 wordt een bijzondere wijk: de nieuwe bewoners vormen een mix van starters, studenten, spoedzoekers en statushouders. In het artikel vertellen Verheem en Cools meer over de plannen en over het speciale karakter van de nieuwe wijk. 

Nieuwsgierig naar wat zij te vertellen hebben over NDW21? Lees het volledige artikel via de website van Hart van Nijmegen.

Tekst artikel: Roeland Loosen
Foto: Joost van Berkel

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!