Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Oplevering eerste appartementen NDW21 enkele weken uitgesteld

Oplevering eerste appartementen enkele weken uitgesteld

De reden hiervoor is dat er meer tijd nodig was voor de selectie van de installatie en er heeft een wijziging plaatsgevonden in de gevelindeling. Dit heeft geleid tot vertraging van de levering van materialen. Daarnaast nemen we meer tijd voor een goede oplevering van het eerste gebouw.

In oktober leveren we de eerste appartementen op
De werkzaamheden voor het eerste gebouw starten naar verwachting in juni. De kandidaat-huurders zijn inmiddels geïnformeerd over de aangepaste planning. We realiseren ons dat het vervelend is dat mensen langer op hun woning moeten wachten. Het conceptueel bouwen in NDW21 kan heel snel, maar het is wel belangrijk dat we dit zorgvuldig doen. Dit maakt het ook mogelijk om bij de overige gebouwen te versnellen. Het tweede en het derde gebouw leveren we volgens de aangepaste planning ook in oktober op. De overige vier gebouwen volgen eind van dit jaar en begin volgend jaar. De planning blijft onder voorbehoud. Kandidaat huurders ontvangen een maand voor oplevering een definitieve planning.

De werkzaamheden verlopen verder voorspoedig. De gemeente is op dit moment hard aan het werk met de grondwerkzaamheden. Het is voor het eerst dat er in zo’n korte tijd zoveel woningen gerealiseerd worden in Nijmegen. Landelijk is het project NDW21 een van de koplopers in de woningen die vanuit de Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvester gerealiseerd worden.

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!