Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Ondertekening overeenkomst NDW21

Op vrijdag 17 december ondertekenden de gemeente Nijmegen en de woningcorporaties Talis, Portaal, SSH& en Woonwaarts de overeenkomst voor NDW21. Dit is het eerste zichtbare project binnen het gebied Winkelsteeg en staat voor Nieuwe Dukenburgseweg 21.

De gemeente Nijmegen en de 4 Nijmeegse woningcorporaties werken samen om in NDW21 ongeveer 500 duurzame, flexibele woningen te bouwen. Om het gebied levendig te maken, wordt naast woningen gedacht aan een aantal kleinschalige voorzieningen en ontmoetingsplaatsen. Ook is er voor mensen die zelf willen bouwen ruimte om 10 tot 15 tijdelijke woningen te bouwen. Er wordt gewerkt aan een mooie en levendige plek om te wonen, te ontmoeten en te ondernemen.

Video van ondertekenmoment

Door de coronamaatregelen kon er helaas geen publiek bij het ondertekenmoment aanwezig zijn. Om geïnteresseerden toch mee te kunnen laten kijken met het ondertekenmoment, hebben wij de gebeurtenis vastgelegd in een video. Hierin zie je een terugblik op het ondertekenmoment, samen met beelden van de opgravingen en een indruk van hoe het gebied eruit komt te zien.

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!