Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Komende tijd werken we aan de openbare ruimte rondom de woongebouwen

Komende tijd werken we aan de openbare ruimte rondom de woongebouwen

Inmiddels worden alle 7 nieuwe appartementengebouwen op NDW21 bewoond. Er is al volop werk verzet om deze nieuwe stadsbuurt te realiseren. Omdat alle gebouwen bewoond zijn, gaat Heijmans vanaf 21 mei de openbare ruimte rondom de gebouwen netjes maken.

Mogelijke overlast
Rondom de gebouwen Jive, Urban, Samba en Paso Doble rijdt een graafmachine  of verrichten andere machines werkzaamheden. Vanaf 21 mei zijn ze van maandag t/m vrijdag tussen 07.00u-17.00u aan het werk. De planning is dat we de werkzaamheden voor de Vierdaagse hebben afgerond. We doen ons best om mogelijke overlast tot een minimum te beperken.

Bereikbaarheid
De gebouwen zijn in deze periode alleen te voet bereikbaar. Per gebouw leggen we een duidelijke looproute naar de hoofdingang aan. Op de kaartjes hieronder staat aangegeven waar we de werkzaamheden rondom de gebouwen uitvoeren en waar de looproutes liggen.

Ook wordt de hoofdweg opnieuw geasfalteerd, dit is gepland op maandag 8 juli en maandag 15 juli. De drie centrale parkeerplaatsen blijven tijdens deze werkzaamheden bereikbaar. We zorgen er daarnaast voor dat de gebouwen te voet bereikbaar blijven. Dit geven we met bebording of via bouwhekken duidelijk aan.

Er zijn goede afspraken gemaakt met hulpdiensten, zodat de straat altijd bereikbaar is voor brandweer en ambulance.

Aanplanten groen
Het planten van groen vindt plaats in het najaar van 2024, omdat het plantseizoen dit jaar voorbij is en de droge periode eraan komt. Tot die tijd maaien we waar dit nodig is.

Verkeersbesluit
Door de bouwontwikkelingen is de verkeerssituatie gewijzigd. Het gaat daarbij om de volgende wijzigingen binnen het NDW21 terrein waar de nieuwe woningen zijn gebouwd:

  • Invoering van 30-km zone
  • Invoering van parkeerverbodszone (niet parkeren op de rijbaan)
  • Wijziging van parkeren voor deelauto’s, gehandicapten en elektrisch laden

Dit besluit wordt binnenkort bekend gemaakt en vind je terug op overheid.nl op het gemeenteblad Nijmegen. Meer informatie over bekendmakingen vind je hier.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden?
Neem dan gerust contact op met Heijmans. Heijmans is bereikbaar via 088-4345608.

Voor suggesties over de uitvoering kunt u ook contact opnemen met Heijmans.

 

Kaartjes
Gebouwen Urban en Jive – dinsdag 21 mei tot en met vrijdag 7 juni
In het kaartje hieronder ziet u een overzicht van de werkzaamheden. In het rode gebied voeren we werkzaamheden uit. In het blauw is de looproute aangegeven richting de hoofdingang van ieder gebouw.

Gebouwen Samba en Paso Doble – maandag 3 juni tot en met vrijdag 5 juli

In het kaartje hieronder ziet u een overzicht. In het rode gebied voeren we werkzaamheden uit. In het blauw is de looproute aangegeven richting de hoofdingang van ieder gebouw.

 

 

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!