Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Informatiemarkt nieuwe stadsbuurt NDW21 op 28 januari

Kom je ook?

De informatiemarkt is op zaterdag 28 januari van 11.00 uur tot 14.00 uur op het hoofdkantoor van woningcorporatie Talis (Boekweitweg 6 in Nijmegen).

Programma
Op de informatiemarkt kunnen bezoekers:

  • De ontwerpen van alle zeven woongebouwen en de tekening van de plattegronden bekijken;
  • Zien hoe de woningen worden gemaakt;
  • Informatie krijgen over de verhuur van de woningen;
  • Informatie krijgen over de inrichting van het openbaar gebied;
  • Informatie krijgen over de uitgifte van de vrije kavels en ateliers;

Daarnaast gaan medewerkers van de corporaties, de gemeente en van De Meeuw/Nezzt (ontwikkelaar van de woningen) graag met bezoekers in gesprek.

Start verhuur
Volgens de huidige planning worden de eerste woningen opgeleverd in mei en de laatste in oktober. De verhuur van de eerste huurwoningen start kort na de informatiemarkt, via www.entree.nu. Dit gebeurt via loting. Vervolgens moeten kandidaten een motivatieformulier invullen en volgt er een intakegesprek. De woningen worden per gebouw verhuurd.

Woningen van SSH& worden aangeboden via de website van SSH& (www.sshn.nl), ook via loting. Een deel van deze woningen wordt verloot onder vrienden, die zich gezamenlijk kunnen aanmelden met een motivatie. De verhuur van de SSH&-woningen start volgens de huidige planning voor de zomer, zodat huurders voor aanvang van het nieuwe studiejaar kunnen intrekken.

Over NDW21
NDW21 is de nieuwe stadsbuurt in Nijmegen waar je kunt wonen, ondernemen en ontmoeten. De gemeente Nijmegen en de vier woningcorporaties werken intensief samen om hier ongeveer 500 duurzame, flexibele woningen te bouwen, die na 20 jaar een nieuwe bestemming krijgen. Daarnaast heeft NDW21 tien tot vijftien kavels beschikbaar voor mensen die zelf een flexibele woning willen bouwen. En, er is plek voor werkruimten, ateliers en lichte horeca.

Meer informatie
Meer informatie over NDW21 vind je op deze website.

Geïnteresseerden die regelmatig een update over NDW21 willen krijgen, kunnen zich inschrijven via onderstaande formulier.

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!