Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Veel belangstelling informatiemarkt

Veel belangstelling voor de informatiemarkt

Op zaterdag 28 januari organiseerde de gemeente Nijmegen samen met de vier Nijmeegse corporaties en De Meeuw/Nezzt een informatiemarkt over NDW21. In totaal kwamen er ongeveer 150 bezoekers op de markt af. Het was daardoor lekker druk!

In het kantoor van woningcorporatie Talis waren afgelopen zaterdag verschillende informatiestands opgebouwd, waar geïnteresseerden met vragen terecht konden. Bezoekers konden vragen stellen over het verhuurproces, over de inrichting van het gebied, het productieproces van de woningen en over de uitgifte van vrije kavels. Maar, ook over het thema ‘ontmoeten’. NDW21 wordt namelijk een wijk waar mensen oog hebben voor elkaar en waar bewoners worden uitgedaagd om iets bij te dragen aan de buurt. Bij de uitgang was een ideeënbord geplaatst, waar bezoekers goede ideeën voor in de wijk konden achter laten. De eerste reacties over de nieuwe wijk waren overwegend positief.

Start verhuur
De verhuur van de eerste huurwoningen start binnenkort, via www.entree.nu. Dit gebeurt via loting. Vervolgens moeten kandidaten een motivatieformulier invullen en volgt er een intakegesprek. De woningen worden per gebouw verhuurd.
De woningen van SSH& worden later aangeboden, via de website van SSH&. Ook dit gaat via loting.

Op de hoogte blijven?
Ben je geïnteresseerd en wil je regelmatig een update over NDW21 krijgen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!