Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Informatieavond kavels op NDW21

Er zijn veel manieren om te wonen. Wat nou als je graag ‘anders’ wilt wonen? Bijvoorbeeld in een kleine woning? Op NDW21, Nieuwe Dukenburgseweg 21 kun je zelf je woning realiseren! Hier is ruimte voor 6 tot 8 kleine kant-en-klare woningen, die je zelf kiest en laat maken.

We zoeken mensen die van een uitdaging houden. En die zelf een kleine kant-en-klare woning willen kiezen en laten maken. Als je hier woont – op NDW21 – draag je graag wat bij aan je nieuwe buurt en wil je wat betekenen voor je nieuwe buren. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zoals dat de woningen hier maximaal 15 jaar mogen staan. Ook regel je bijvoorbeeld zelf de vergunning, zorg je dat de woning er eind 2024 staat en betaal je een erfpachtcanon, een vergoeding voor het gebruik van de grond.

Voorbeeld tinyhouse
Voorbeeld Tiny house 'de zanding' in groene omgeving

Klinkt dit jou aantrekkelijk? Kom dan naar de informatieavond op donderdag 25 april
Laat je verrassen en inspireren tijdens de informatieavond als je je eigen woonomgeving én kant-en-klare woning wilt kiezen en laten maken.

  • Wanneer? Op donderdag 25 april van 19.00 van 21.00 uur
  • Waar? In het Stadhuis (Korte Nieuwstraat 6, Nijmegen)
  • Aanmelden: stuur een mail naar: ndw21@nijmegen.nl

Meer weten over deze kleine, kant en klare woningen op NDW21?
Meer informatie over deze woningen lees je op deze pagina van Kavels & Vastgoed gemeente Nijmegen | Nijmegen kavels & vastgoed. Vanaf volgende week staat hier ook de informatie over procedure voor de uitgifte van de erfpacht.

Registreer je op de site Kavels & Vastgoed gemeente Nijmegen, dan ontvang je automatisch alle updates over dit project.

De foto’s in dit artikel geven een impressie van de kant-en-klare kleine woningen, het zijn voorbeelden van gerealiseerde woningen van verschillende bouwers. 

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!