Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

De verhuur van het eerste gebouw Tango is gestart!

De verhuur van het eerste gebouw Tango is gestart!

In zeven gebouwen bieden we studio’s, tweekamerappartementen en driekamerappartementen aan. De verhuur van het eerste gebouw Tango start op 14 februari via www.entree.nu.

De verhuur van de woningen op NDW21 gebeurt in verschillende fases
Dit betekent dat niet alle woningen tegelijk in de verhuur gaan. De verwachting is dat het eerste gebouw Tango in oktober opleveren. We laten op een later moment weten wanneer de andere gebouwen in de verhuur gaan. Zorg daarom dat je de komende tijd deze site en www.entree.nu goed in de gaten houdt.

In het gebouw Tango verhuren we twee- en driekamerappartementen
Deze appartementen zijn bedoeld voor 1- en 2-persoonshuishoudens. De tweekamerappartementen hebben een oppervlakte van ongeveer 40m2 en de driekamerappartementen van ongeveer 60m2. De driekamerappartementen in Tango komen beschikbaar voor zowel de sociale huur als voor de middeldure huur.

De verdeling in gebouw Tango is als volgt:

  • 17 tweekamerappartementen van 40m2
  • 23 driekamerappartementen van 60m2 (sociale huur)
  • 15 driekamerappartementen van 60m2 (middeldure huur)

De sociale huurwoningen verdelen we via loting
Hiermee krijgen ook jongeren, studenten en mensen die met spoed een woning nodig hebben een kans om te wonen op NDW21. Na het sluiten van de advertentie volgt een interessepeiling. Ben je ingeloot? Dan ontvang je een motivatieformulier en vragen we je documenten aan te leveren. Heb jij een goede motivatie en zijn jouw documenten juist en volledig? Dan nodigen wij jou uit voor een intakegesprek.

De middeldure huurwoningen zijn ‘direct te huur’
Er is dus geen sprake van loting, maar van wie het eerst reageert. Ook hierbij volgt nog een interessepeiling en een motivatie. Pas daarna kunnen we zeggen of je de woning wel of niet toegewezen krijgt.

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!