Dyslexie font
Contrast
NDW21 logo (home)
Menu

Alle gebouwen bewoond!

Begin mei werd het zevende, en ook het laatste gebouw op NDW21 opgeleverd en werden ook de eerste huurders van het laatste gebouw blij gemaakt met hun sleutel. Dit betekent dat alle zeven gebouwen: Rumba, Tango, Salsa, Urban, Jive, Samba en Paso Doble nu bewoond zijn!

Werkzaamheden terrein
Aannemer Heijmans is inmiddels begonnen om het terrein rondom de gebouwen woonrijp te maken en om de hoofdweg opnieuw te asfalteren. Omdat we de zomer (droge periode) ingaan, wordt een deel van groen in de buurt het najaar gepland.

Andere gebouwen
Naast de zeven woongebouwen komen er in de toekomst ook nog een aantal kleine woningen in de buurt van ‘zelfbouwers’. Er is in totaal ruimte voor 8 woningen. Op 25 april organiseerde de Gemeente Nijmegen een druk bezochte informatieavond en konden potentiële zelfbouwers zich laten inspireren.

HEEM ook in gebruik

Bij de ingang van NDW21 komt buurtvoorziening HEEM. Dit wordt dé ontmoetingsplek op NDW21. Het gebouw van HEEM is dé plek voor ontmoeting met ruimte voor culturele en creatieve verbinding. En een plek met ruimte voor groen & gezondheid en kunst & cultuur. Het is een plek voor én ook (mede) beheerd, door bewoners. Het gebouw staat er en is inmiddels in gebruik genomen. 

Foto’s: Gemeente Nijmegen. 

Nieuwsbrief

Meer info over NDW21?

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!