Dyslexie font
Contrast
Menu

Ontmoeten bij HEEM

Een fijne plek waar bewoners elkaar ontmoeten en samen activiteiten organiseren. Dát is een belangrijke voorwaarde om prettig samen te wonen op NDW21. Daarom komt er bij de ingang van de wijk HEEM.

HEEM wordt dé ontmoetingsplek op NDW21

HEEM wordt een creatieve en groene broedplaats midden in de wijk. Het wordt een plek waar veel kan en weinig hoeft en waar groen, creativiteit en ontmoeten voorop staan. Zo kun je straks lekkere koffie drinken in onze gezellige ruimte, terwijl je achter je laptop zit of kletst met je buren. En kun je elke week een hapje mee-eten met wat de pot schaft. Lijkt het je leuk om een keer je favoriete gerecht te koken voor de buurt? Ook dat kan. Op die manier ontdekken we de verschillende smaken uit de wijk. Samen zorgen we ervoor dat de buurt steeds groener en bloeiender wordt.

Bouw, verzin, ontmoet en creëer je met ons mee?

Het pand van HEEM is er nog niet. We beginnen wel al vast met het leggen van lijntjes in de buurt. Een van deze lijntjes is de soep van het vuur voor jou en je buur. Om de week kun je op woensdag om 18.00 u een kommetje mee-eten bij het buurtkantoor. Kom je ook?

Op dit moment kun je ons bereiken door een mail te sturen naar post@heemontmoet.nl

HEEM wordt mede opgezet door Jorine de Bruin, Gidy van Gaans en Janneke Wijdeveld. 

Het team van HEEM