Dyslexie font
Contrast
Menu

Het NDW21 terrein

Voorzieningen op het terrein 

Benieuwd waar je kan parkeren? Of benieuwd waar alle fietsenstallingen zijn? Neem een kijkje op de plattegrond van het NDW21 terrein. Meer informatie over de voorzieningen op het terrein lees je onder het kaartje.

Fietsenstallingen

Elk gebouw heeft een fietsenstalling. Voor de gebouwen Paso Doble en Samba zijn deze fietsenstallingen buiten achter het gebouw. Bij de andere gebouwen stal je je fiets binnen, op de begane grond. Zet altijd je fiets in deze fietsenstallingen en niet los op het terrein. Heb je bezoek? Zij kunnen hun fiets parkeren in de daarvoor bestemde fietsenrekken in de openbare ruimte.

Parkeerplekken

Er zijn op het terrein minder parkeerplekken dan dat er woningen zijn, zodat er genoeg plek overblijft voor ‘groen’ en plekken om elkaar te ontmoeten. De parkeerplaatsen zijn in het openbaar gebied en behoren dus niet aan één van de gebouwen of aan specifieke bewoners.

Gedeelde tuinen

Bij elk gebouw komt een stuk openbare ruimte dat je in goed overleg met andere huurders en het team van NDW21 kan invullen. Denk bijvoorbeeld aan een pingpongtafel, een moestuintje of een bloemenveld. Jullie zorgen dan samen voor het onderhoud.

Kantoor van Buurtverbinder Mirjam 

Op NDW21 is buurtverbinder Mirjam actief. Zij heeft haar kantoor op de begane grond van het gebouw Tango. Je kunt hier binnenlopen als je vragen hebt. Mirjam heeft een vast spreekuur op dinsdagochtend tussen 11.00 en 12.00 uur.

Centrale buurtvoorziening HEEM

Op de kop van de wijk komt HEEM. HEEM wordt dé ontmoetingsplek op NDW21. Het gebouw HEEM wordt een broedplaats waar ontmoeting en verbinding centraal staan. Een plek voor groen & gezondheid en kunst & cultuur.

Bereikbaarheid

Bushalte Winkelsteeg voor de deur

Bus 15 (Breng), die tussen Wijchen en Lent rijdt, komt regelmatig langs het NDW21-terrein. De dienstregeling vind je op www.breng.nl. Lijn 15 gaat ook direct langs de Campus. Dat is wel zo handig voor de studenten.

Het treinstation Nijmegen Goffert is op 1 kilometer afstand

Via dit station vertrekt ten minste vier keer per uur een trein naar Nijmegen. Twee keer per uur gaat er een trein richting Den Bosch, Tilburg, Breda en Dordrecht. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl/reisplanner. Ook rijden er verschillende bussen vanaf station Nijmegen Goffert en station Nijmegen.