Dyslexie font
Contrast
Menu

Welkom op Mijn NDW21,
de website voor bewoners

Welkom

Wat leuk dat je komt wonen op NDW21. Op deze pagina vind je informatie over je woning, de gebouwen en het terrein. Op het terrein zit ook HEEM. HEEM wordt dé ontmoetingsplek op NDW21. Meer informatie vind je op deze pagina.

We wensen je veel woonplezier!

Het team van NDW21

Benieuwd wie wij zijn?

Onderaan deze pagina stellen wij onszelf voor 

NIEUWS

04/07/2024

Asfalteringswerkzaamheden

Op 8 juli en 15 juli zijn er tussen 08:00-16:00 uur asfalteringswerkzaamheden rondom de gebouwen. De gebouwen zijn dan alleen te voet of met de fiets aan de hand bereikbaar.

Lees meer over AsfalteringswerkzaamhedenLees meer
04/07/2024

Bijeenkomst over deelauto's

De gemeente Nijmegen werkt samen met aanbieders om deelauto’s beschikbaar te stellen voor bewoners. Op 9 juli 2024 organiseert de gemeente Nijmegen samen met de deelauto-aanbieders een voorlichtingsbijeenkomst voor (aanstaande) bewoners.

Lees meer over Bijeenkomst over deelauto'sLees meer
29/05/2024

Alle gebouwen bewoond!

Begin mei werd het zevende, en ook het laatste gebouw op NDW21 opgeleverd en werden ook de eerste huurders van het laatste gebouw blij gemaakt met hun sleutel.

Lees meer over Alle gebouwen bewoond!Lees meer

Het team van NDW21

Het team van NDW21

Het team van NDW21

Mijn naam is Mirjam Verheem. Als buurtverbinder ben ik het gezicht van NDW21. Dat wil zeggen dat ik het eerste aanspreekpunt voor de buurt ben. Voor bewoners én voor de omliggende bedrijven.

Voor huurders van NDW21 ben ik (vrijwel) elke dag zichtbaar in mijn kantoortje in het gebouw
Tango. Je mag altijd even aankloppen of binnenlopen. Mocht ik er even niet zijn – want ik werk onder andere ook bij de corporaties op kantoor – dan ben ik snel bereikbaar via e-mail, een telefoontje of WhatsApp. 

mirjam.verheem@woonwaarts.nl/ 06 59 86 32 30.

Mijn naam is Maarten Bevers, en ik vertegenwoordig Bindkracht10 bij NDW21. 

Bindkracht10 is een organisatie die zich inzet voor het ondersteunen van buurtbewoners en organisaties bij initiatieven voor de gemeenschap. 

Ik ben persoonlijk betrokken en regelmatig in jullie buurt te helpen bij vragen of problemen. Wil je meer weten over onze initiatieven of gewoon kennis maken? Aarzel dan niet om een kennismakingsgesprek met mij in te plannen.

Je kunt mij bellen of appen via 06-42611343. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan en te werken aan de community op NDW21.

Ik ben Jorine, één van de teamleden van HEEM. 

Mijn huis staat net over de grens bij Duitsland en daar woon ik samen met mijn man en drie
kinderen. Op dit moment vraag ik mij af of ik een kitten zal nemen. Mijn kinderen vonden kleine katjes in de buurt en met een plannetje kwamen ze bij mij aan. Ik zou mij graag over een van hen ontfermen, maar ja, er zitten ook haken en ogen aan. 

Dit is een klein voorbeeld van hoe ik ben. Als je
bij mij komt met een plan, zie ik al snel de mogelijkheden. Voordat ik het weet, is een van de kleine katjes helemaal ingeburgerd in ons gezin.

Ik ben Gidy, één van de teamleden van HEEM. 

Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in Arnhem. Laatst was ik op vakantie, ergens ver, en zag dat de straat daar bezaaid lag met plastic. Mijn groene hart maakte een sprongetje van afgrijzen en ik pakte dan ook meteen een zak om de boel op te ruimen. Een voorbijganger keek mij verrast en blij aan. Als ik langer was gebleven, denk ik dat ik samen met hem groenten had gepland op de plek waar eerst plastic lag.

Mijn naam is Janneke, één van de teamleden van HEEM. 

Samen met mijn vriend en drie kinderen woon ik sinds een jaar in Malden, bij het
bos en aan een drukke weg. De auto’s razen voorbij en tegelijkertijd hoor je de roep van de uil. Als ik mijn ogen sluit, lijkt het geluid van de auto’s op het ruisen van de zee en vaar ik mee op de golven en de wind. Anders durven kijken, met ogen open en ogen dicht, brengt mij dichtbij mezelf en ver in wat ik wil. Door dromen samen in beweging komen, is wat ik graag doe. Droom en beweeg je met me
mee.